DESPRE NOI

CONSTRUIM PENTRU UN VIITOR MAI BUN

Doar cu un fundament solid, infrastructura sistemului de sănătate va fi durabilă și funcțională 100% și va asigura posibilitatea sistemului medical să ofere un tratament eficient pentru pacient în maximă siguranță.

DESPRE NOI

CONSTRUIM PENTRU UN VIITOR MAI BUN PENTRU NOI ȘI GENERAȚIILE VIITOARE

Doar cu un fundament solid, infrastructura sistemului de sănătate va fi durabilă și funcțională 100% și va asigura posibilitatea sistemului medical să ofere un tratament eficient pentru pacient în maximă siguranță.

RELAȚIA CAUZĂ – EFECT ÎN

DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII DE SĂNĂTATE DIN ROMÂNIA

MOTO-UL COMPANIEI NOASTRE

“Cine se grăbește cu anamneza întârzie cu diagnoza”

 

Păcatul originar al proiectelor din România sunt studiile de oportunitate, prefezabilitate și fezabilitate care în general au fost făcute într-un timp foarte scurt, de către companii, care nu au know-how-ul necesar pentru acest tip de proiecte complexe unde trebuie luate în calcul o serie întreagă de aspecte legate de: circuite medicale și sanitare, circuite de dezinfecție și sterilizare, circuitul medicului și al pacientului și o serie întreagă de circuite funcționale care puse laolaltă ar trebui să rezulte un circuit integrat, funcțional 24 de ore din 24, 7 zile din 7 timp de 50 de ani.

Aceste proiecte, în cea mai mare parte, au fost făcute fără consultarea personalului medical și cel auxiliar, care ar trebui în final să le opereze.

TRECUTUL CARE A PUS AMPRENTA …

Imaginea precară a infrastructurii de sănătate din România ultimilor 33 de ani este chiar rezultatul acestor studii slabe și ineficiente, de cele mai multe ori subbugetate, cu circuite nefuncționale, ce nu au putut fi puse în aplicare întrucât nu s-au concretizat în clădiri moderne, care să înlocuiască actuala infrastructură de sănătate, uzată fizic și moral.

Vorbim despre circuite ce nu mai corespund nevoilor actuale ale sistemului de sănătate, și nu se mai încadrează în nici un normativ național sau european.

… TREBUIE SCHIMBAT CU PERSPECTIVE SOLIDE DE VIITOR

CIFRELE DEMONSTREAZĂ

CĂ se poate!

Acesta este motivul pentru care ne-am hotărât să punem la dispoziția ordonatorilor de credite (autorități locale și centrale și a celorlalți jucători din piața de servicii medicale), experiența cumulată în peste 22 de ani de către conducătorul echipei noastre Dr. Daniel Purghel, pentru realizarea unor proiecte integrate de calitate în sănătate.

Dispunem de experiența similară a 18 proiecte complexe de reabilitare spitale în diverse zone ale țării, proiecte realizate de către Dr. Daniel Purghel, în calitate de coordonator proiect.

Proiecte complexe de reabilitare spitale finalizate complet

Echipa Medical management Consulting lucrează cu cei mai buni specialiști dedicați fiecărei etape a proiectului cu experiență vastă în domeniul infrastructurii sistemului de sănătate!

FOCUSUL NOSTRU

Cercetare și analiză

Documentare completă privind problemele, necesitățile, resursele și fezabilitatea proiectului.

Planificare și organizare

Management în conformitate cu cerințele și obiectivele finale ale proiectului.

Monitorizare execuție

Realizarea planului proiectului și implementarea sa potrivit strategiilor stabilite.

NE CARACTERIZĂM PRIN

OBIECTIVE SMART CREATE PENTRU TINE

STRATEGIE

Oferim consultanță pentru orice tip de proiect din domeniul infrastructurii de sănătate

Management

Răspundem la nevoile clienților, organizăm totul pas cu pas și oferim soluții durabile

Dezvoltare

Ne implicăm în identificarea surselor adecvate de finantare și oferim suport în redactarea documentației

Randament

Susținem proiectele în toate fazele de la elaborare, implementare și până la finalizare

TRASABILITATE

Sistemul de lucru este gândit astfel încât să permită urmărirea cât mai facilă a fiecărei etape a proiectului

FONDATORUL NOSTRU

„Creăm noi oportunitati pentru o viata mai sigura si mai buna! Creăm infrastructură de sănătate solidă, care să asigure generației noastre liniște la vârsta pensionării și de care să poată beneficia și generațiile următoare, cu încredere.”

Dr. Daniel PURGHEL
CEO MEDICAL MANAGEMENT CONSULTING

×